MG MARVEL R

Electric

Nok 376 990,-*

Nå med 0,99% kampanjerente* og 0,- i egenkapital* Inkl. vinterhjul Tooltip

*Rentekampanje på privatleasing* og lån** gjelder for MG Marvel R Luxury RWD inkl. vinterhjul. *Månedsleie 3 590 kr vil variere med rentenivået, bilpris 396 990 kr, startleie 49 900 kr, etableringsgebyr 4 995 kr, termingebyr 95 kr. Leieperiode – bindingstid 3 år, kjørelengde for hele leieperioden 36 000 km, totalpris vil variere med rentenivået 184 135 kr, alle beløp er inkl mva. Månedsleien kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært endringer i rente, pris, avgifter mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Leien er beregnet med flytende rente og følger normal renteutvikling i hele leieperioden og renten vil aldri bli lavere enn 0,05%. Leiekontrakten leveres av DNB Bank ASA og det er DNB som eier bilen. ** Månedsbeløp å betale periode 1 i 3 år 4 455 kr, månedsbeløp å betale i periode 2 i 5 år 5 145 kr, bilpris 396 990 kr, egenkapital 0 kr, etablerings- / tinglysingsgebyr 5 225 kr, termingebyr 95 kr, lånebeløp inkludert etablerings- / tinglysingsgebyr 402 215 kr, nedbetalingstid 8 år, flytende nominell kampanjerente i 3 år f.t. 0,99 %, deretter flytende nominell produktrente i 5 år f.t. 6,99 %, effektiv rente f.t. 4,10 %, kostnad 72 090 kr, totalt å betale for lånet 469 080 kr. Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden og renten vil aldri bli lavere enn 0,05% . Rentene kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen. Tilbudet gjelder t.o.m. 30.09.2024/ begrenset antall. Veiledende kundepris levert Moss gjelder MG Marvel R Luxury RWD, lokale lev. kostnad kan tilkomme. 7 års garanti eller 150 000 km. Forbruk komb.: 19,4 kWt/100km WLTP. CO2-utslipp er 0 g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds­temperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

402 km*
WLTP-rekkevidde
Firehjulstrekk
med tre motorer
MG iSMART
tilkoblingssystem
288 hk
1.8s akselerasjon 0–50 km/t
No patch

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.

Ytelse
Balansert kraft

Rask akselerasjon er ikke det eneste høydepunktet med MG MARVEL R. Det sportslige designet påvirker modellens egenskaper, og du vil oppleve rikelig med kjøreglede.

Marvel r performance image 2

Firehjulstrekk med 3 motorer

Med tre elektriske motorer og en kombinert ytelse på 288 hk/665 Nm, akselererer MG MARVEL R fra 0–100 km/t på bare 4.9 sekunder. Når du i tillegg får Sport +-modus og vintermodus, er du klar for en spennende kjøretur.

MG Marvel R Performance kommer med firehjulstrekk. Modellen er rustet med en-veis kobling i forbindelse med elmotoren foran, dette innebærer at modellen er firehjulsdreven når man kjører forover. Ved rygging kjører modellen på 2WD og bakhjulsdrift. Fordelen med en-veis kobling er at bilen får mindre rullemotstand noe som resulterer i lengere rekkevidde.

Marvel r performance image 3

iBooster

iBooster sikrer bremseytelsen i forskjellige situasjoner med en raskere respons. Det kan også forbedre kjøreopplevelsen med forskjellige kjøreinnstillinger.

Marvel r performance image 4

Sporty design

Hele chassiset er kalibrert av et tysk ingeniørteam. Under-rammen er laget av aluminiumslegering, som reduserer vekten effektivt og forbedrer kjøreegenskapene og komforten. 50:50-fordelingen av last foran og bak gjør dessuten at den sitter perfekt i svingene.

REKKEVIDDE
Pålitelig

Under utviklingen av MG MARVEL R Electric er det kun brukt banebrytende EV-teknologi for å oppnå maksimal rekkevidde og ytelse.

402 km*
WLTP-rekkevidde
34 % forbedring av batteritettheten
Stor battericellepakke-modul
Avansert motor og 2-trinns girkasse
Effektiv kjøring
Marvel r range image 1
image

Stor cellepakke-modul

MG MARVEL R har en stor cellepakke-modul, som øker energitettheten for både volum og vekt, som fører til lenger rekkevidde.

image
image
image

Elektriske motorer

Alle de elektriske motorene i MG MARVEL R benytter en nøyaktig vinkling, som er mer effektivt enn den tradisjonelle metoden. De to bakre motorene fungerer hver for seg for å sikre maksimal effektivitet.

image
image

Lading

I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-fase 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og lading på opptil 90 kW gjør at batteriet kan lades opp til 80 % (temperaturavhengig) på rundt 40 minutter.

image

2-trinns girkasse

Den bakre motoren er festes til en 2-trinns girkasse. Når kjøretøyet kjører med høy hastighet, kan girkassen skifte til høyhastighetsgir for å forbedre effektiviteten.

image

Klimaanlegg med varmepumpe

Når man sammenligner med de tradisjonelle klimaanleggene på markedet, kan varmepumpen i MG MARVEL R Electric forbedre energieffektiviteten med opptil 50 %, noe som gir deg større trygghet og komfort når du kjører bilen om vinteren.

image

Sikkerhet
Avansert sikkerhet

MG MARVEL R har fått nye funksjoner som skal øke sikkerheten både for fører og passasjerer.

360 °

batteribeskyttelse

Stivt karosseri

Lett karosseri

MG Pilot

Delvis automatisert kjøring

image

Batterisikkerhet

Hele batteripakken har gjennomgått strenge sikkerhetstester. Hvis kjøretøyet utsettes for påvirkninger uansett vinkel, vil pakken bryte høyspenningen på millisekunder, noe som sikrer batteriets sikkerhet samt forebygger brannfare.

image

Sikker karosseristruktur

Strukturen på karosseriet er meget stivt, men likevel lett. Det er brukt mer termisk formet stål, aluminiumslegering og andre komposittmaterialer for å sikre den forsterkede og lette ytelsen.

Aktiv sikkerhet

MG Piloten i MG MARVEL R Electric kommer med de nyeste funksjonene som består av filholder og trøtthetsvarsling. Sammen med den nyeste programvaren kan funksjonaliteten hjelpe med å forebygge potensielle ulykker samt oppnå delvis automatisert kjøring.

image
image

Passiv sikkerhet

Noen ganger kan ulykker oppstå, men takket være MG MARVEL R sitt stive karosseri og modellens 7 kollisjonsputer (inkludert airbag på motsatt side), har passasjerene maksimal beskyttelse.

image

God oversikt

Flere sensorer og kameraer som går utover den visuelle rekkevidden for å trygge sikkerheten til personer både i og utenfor kjøretøyet.

image
image
image
image
image
image
Design
Framtidsrettet uttrykk

MG MARVEL R tar i bruk et nytt, intelligent elektrisk designkonsept sammen med en omfattende oppgradering av eksteriør og interiør.

En følelse av luksus

Elegant uttrykk

SUV Kupé

Karosseristil

«Stanford Torus»

19'' felger

image

Karosseritype

Taket og C-stolpen er dynamiske, både foran og bak på el-SUV'en. Dette gir karosseriet et fremtidsrettet utrykk og skaper et stilig preg.

image

Buede linjer

Hele linjen mellom øvre og nedre del av karosseriet skaper en jevn kurve, med dobbel buedesign over hjulene på begge sider. Disse designelementene glir sammen på en uanstrengt og raffinert måte.

image

Belte av LED-lys

Den stilige lyseffekten på fronten av el-SUV'en fremhever det luksuriøse preget.

image

Integrert matrise-fjernlys

Kjøretøyets design er fremtidsorientert, med to lysstrimler som er innebygd med rektangulære moduler. Hovedlyset har fått en helt ny form for layout av underlys.

image

Pilformet belte med baklys

En lysstripe krysser baksiden, strekker den visuelle bredden på kjøretøyet og tar temaet med inn. Retningsdesignet fører det visuelle fokuset mot den sentrale MG-logoen.

KOMFORT
Premium interiør

kvaliteten er prioritert høyt.

Bose lydsystem
9 høyttalere
Virtuell pedal
Elektrisk bakluke
Sete i nappa
Med ventilasjon
Marvel r comfort image 1
image
image

Bose lydsystem

Utviklingsteamet av Bose lydsystemet brukte sin faglige kunnskap og ferdigheter til å gjennomføre en omfattende lydanalyse av Kupéen til MG MARVEL R Electric. Analysen tok for seg lydeffektstesting og balansejustering for å skape lyd som tar deg med til konsertarenaen der du virkelig kan føle musikken.

image

Slim Air luftventiler

MG MARVEL R Electric kommer med et 900 mm langt skjult luftuttaksdesign, integrert med det generelle designutrykket, utstyrt med 4 sett med intelligente elektriske vifteblader som kan kontrollere blåsevinkelen på en intelligent måte når temperaturen endres. I tillegg filtrerer luftrensingssystemet bort skadelige partikler inkludert alle typer pollen og noen virus for å holde luften i kupéen ren.

image
image
image

Velkomstmodus

Den overlegne opplevelsen starter fra det øyeblikket du nærmer deg kjøretøyet. Det skjulte dørhåndtaket kommer til syne, og setet gjenopptar kjørestillingen når strømmen slås på.

image

Stor bakluke med virtuell pedal

Bare flytt foten nær den virtuelle pedalen under bakluken, så åpnes den elektriske betjente bakluken.

image

Panoramasoltak

Du kan åpne soltaket for å slippe inn frisk luft og kjenne solen mot huden ved enhver kjøretur.

image

Førsteklasses NVH-ytelse

MG MARVEL R er dekket av 95% lydisolert materiale, som inkluderer dobbeltlags lydisolert glass. Når musikken spiller, vil lydbølgene gi deg den ultimate lydopplevelsen.

image
image
image
image

Premium seter

Setene er integrert med Bader Nappa-lær med et sportslig design og kommer med både varme- og ventilasjonsfunksjoner. Vertikal skumfyllingsteknologi med dobbelt hardhet forbedrer også trykkfordelingen når du sitter.

image

Rombelysning

«Aurora»-belysningen med 64 farger kan transformere atmosfæren inne i bilen, og også bevege seg i takt med musikken.

image
Teknologi
Digitalisert intelligent

Helt digital og tilkoblet for en bedre kjøreopplevelse med intelligente interaksjonsmuligheter.

image
image
image
image
image
image

19,4" berøringsskjerm

Hele skjermen er laget av Corning Gorilla-glass, med virtuelle og fysiske knapper på skjermen, dette for å gjøre det tryggere og mer effektivt å bruke skjermen.

image
image
image
image
image

12,3" Informasjonsdisplay

3 forskjellige områder viser all nødvendig informasjon, og du kan tilpasse innholdet slik at de passer deg.

image

Trådløs smarttelefonlader

Lad din smarttelefon kontaktløst mens du er på vei.

MG iSMART
Helt nytt tilkoblingssystem

Et intelligent nettverkssystem som integrerer bil-, internett- og brukerkommunikasjon.

Er du klar til å koble deg til fremtiden?

Marvel r ismart image 1
image
image
image

Før avreise

iSMART-appen kan enkelt hjelpe deg med å finne hvor din MG er parkert. I tillegg kan du bruke fjernkontrollen til å forhåndsinnstille klimaanlegget til en behagelig temperatur før du setter deg inn i kjøretøyet.

Icon find you vehicle
Finn kjøretøyet ditt

Finn den nøyaktige plasseringen til bilen din.

Icon vehicle status diagnosis
Diagnose av kjøretøystatus

Du kan enkelt sjekke statusen til bilen din og sørge for at den er trygg før du setter av gårde.

Icon route planner
Ruteplanlegger

Planlegg turen på forhånd, og synkroniser ruten til bilen.

Icon app remote control
Fjernkontroll med app

Slå på klimaanlegget for å forhåndsinnstille en behagelig innetemperatur.

image

Når du er på vei

Når du planlegger din kjørerute, får du trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktig ankomsttid fra iSMART-appen. Appen vil også sørge for å holde deg oppdatert på populære steder langs den planlagte ruten.

Icon connected navigation
Visualisering av rekkevidde og informasjon om ladepunkter

Aldri mer rekkeviddeangst – kjenn rekkevidden din og få laderinformasjon i sanntid for ruten din.

Icon online points of interest
Tilkoblet navigering

Få trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktige beregninger av rute og ankomsttid.

Icon range visualisation and charging point
Full oversikt langs reiseruten

Finn alt som er verdt å se langs ruten din.

image

Når du er på vei

iSMART-appen hjelper deg med å få oversikt på kjøretøyets rekkevidde, ved at den estimerer hvor langt du kan kjøre samt viser informasjon om lademuligheter i sanntid på den planlagte ruten. I tillegg kan du både streame musikk og ringe/ ta samtaler med systemets håndfrie talekontroll. Apple CarPlay og Android Auto tilbyr sømløs integrasjon med egen smarttelefon. På den måten holder deg deg underholdt på en sikker og lettvint måte under enhver kjøretur.Husk at du kan lagre dine favoritt DAB+ radiokanaler i iSMART-appen, på den måten vil systemet minne deg på å lytte neste gang ditt favorittprogram går.

Icon amazon prime music
Amazon Prime-musikk

Logg på Amazon Prime-kontoen din for å lytte til de nyeste låtene fra favorittartistene dine.

Icon dab
DAB+

Når du lagrer favorittstasjonen din, kan MG iSMART minne deg på at du ikke må gå glipp av yndlingsprogrammet ditt.

Icon hotspot
Hotspot

Går passasjerene tom for data? Ingen bekymringer, bruk data hotspot fra kjøretøyet og hold kontakten.

image

Når du er på vei

Husk at du kan lagre dine favoritt DAB+ radiokanaler i iSMART-appen, på den måten vil systemet minne deg på å lytte neste gang ditt favorittprogram går.

Icon weather forecast
Værmelding

Sjekk været for din nåværende posisjon eller hvor enn du måtte være på vei til.

Icon voice control
Talestyring

Få mest mulig ut av håndfrie kontroller for musikk, navigering, telefon og kjøretøykontroll.

Icon carplay
CarPlay / Android Auto

Smarttelefontilkobling er enkelt med Apple CarPlay eller Android Auto ombord.

image
image

Etter at du har parkert

Har du glemt om du har låst bilen? Ikke noe problem! Du kan både låse opp og låse igjen bilen ved hjelp av iSMART-appen. Du kan også sjekke batterinivået og rekkevidden før neste kjøretur.

Icon alarm geo fence
Alarm

Et push-varsel sendes til kjøretøyet hvis unormal status oppdages.

Icon set scheduled charging
Still inn planlagt lading

Vil du dra nytte av rimeligere strøm om kvelden? Ikke glem å stille inn planlagt lading.

Icon lock and unlock the car
Låse og låse opp bilen

Husker du ikke om du låste bilen? Det er bare å låse eller låse den opp med appen.

Icon vehicle status statistics check
Kontroll av kjøretøystatus og statistikk

Sjekk batterinivået og rekkevidden og vær klar til neste tur.

image
Nytte
Mer enn smart

I tillegg til den enestående ytelsen, har MG MARVEL R allsidigheten du trenger for å ta med deg det meste – enten det er til den daglige pendlingen eller på helgetur.

image
image
image
image

Bagasjerom foran og bak

Bagasjeromsvolumet er på 357 liter, og bakluken har en romslig åpning, noe som gjør lastingen enkel. Baksetet har en 60/40-design som kan utvide bagasjeromsvolumet til maksimalt 1396 liter når seteryggene legges ned. Bagasjerommet foran har et volum på 150 liter.

image
image
image
image
image
image

Rikelig med lagringsplass

Utnytt plassen i kupeen fullt ut, med 5 telefonplasser, 8 koppholdere og god plass under midtkonsollen. Området bak er romslig med et justerbart baksete og oppbevaringsboks på armlenet bak.

image

750 kg tilhengervekt

MG MARVEL R har en godkjent tilhengervekt på 750 kg slik at du får med deg det meste du trenger.

image

V2L (vehicle-to-load) strømforsyning for ekstern bruk

MG Marvel R Electric er tilgjengelig for V2L strømforsyning for ekstern bruk (opptil 2400 W) gjør MG MARVEL R mer praktisk.

image
Luxury

MG MARVEL R

Fra
NOK 376 990,- *

 • Rekkevidde opp til 402 km (WLTP)
 • 180 hestekrefter
 • 410 Nm dreiemoment
 • Maks hastighet 200 km/t
 • 0 – 100 km/t på 7,9 s.
 • Opp til 90 kW DC hurtiglading (temperaturavhengig)
 • Ombordlader: 11 kW AC
 • Støyisolert innvendig kupe’
 • Regnsensor
 • Bakrutevisker
 • Tonede ruter
 • Mørke vinduer bak
 • Elektrisk bakluke
 • Virtuell baklukepedal
 • Panoramasoltak
 • Varmepumpe
 • 2-soners klimaanlegg
 • Luftrensesystem
 • Skinnseter med varme og ventilasjon
 • Elektrisk justerbare forseter
 • 360 Kamera
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Trådløs lader for smarttelefoner
 • Fjernstyring med mobilapp. iSMART
 • DAB+
 • Premium lydsystem
 • Apple CarPlay/Android Auto
 • Frunk (150 liter)
 • 507 liter bagasjerom
 • V2L (bilen som strømkilde)
 • 19» felger
 • 750 kg tilhengervekt
 • 50 kg takvekt
image
Performance

MG MARVEL R

Fra
NOK 399 900,- *

I tillegg til Luxury

 • Firehjulsdrift (4WD)
 • Tre elektriske motorer i fremdrift
 • Rekkevidde opp til 370 km (WLTP)
 • 288 hestekrefter
 • 665 Nm dreiemoment
 • Maks hastighet 200 km/t
 • 0 – 100 km/t på 4,9 s.
 • Bose lydsystem
 • Eliminasjon av frunk
 • 357 liter bagasjerom
 • 2 mm senket sportsunderstell
 • Tilvalg: Alcantara brunt skinninteriør

Spesifikasjoner

Utgave
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Dimensjon og vekt
Lengde (mm) 4674 4674
Bredde (mm) 1919 1919
HHøyde (mm)elg 1613 1613
Akselavstand (mm) 2804 2804
Bakkeklaring (mm) 133,9 131,9
Bagasjeplass i bagasjerom foran 150L -
Bagasjeplass i bagasjerom bak (med seter oppe/nedlagt, liter) 357-1396 357-1396
Egenvekt (kg) 1810 1920
Teknisk godkjent maks lastevekt (kg) 2288 2373
Teknisk godkjent lastevekt på hver aksel (kg) 1100/1342 1100/1342
Tilhengervekt (uten bremser, kg) 750 750
Tilhengervekt (med bremser, kg) 750 750
Engine
Type PMS-motor PMS-motor
Maks nettoeffekt (kW) 132 212
Maks. dreiemoment (Nm) 410 665
Girkasse 2-gir automatisk 2-gir automatisk
Elektrisk motor og batteri
Batteri (kWh) 70 70
Ombordlader, maks effekt (kW) 11 kW 11 kW
Ladetid, hurtiglading (DC) (5~80 %) (Temperaturavhengig) 43 min 43 min
Ytelse
Maks hastighet (km/t) 200 200
Akselerasjon (s, 0~100 km/t) 7,9 4,9
EV-rekkevidde (km, WLTP) 402 370
Energiforbruk (Wh/km) 194,1 209
Sikkerhet
Alarm
Startsperre
eCall-system
Elektronisk stabilitets program (ESP)
Anti velte program (ARP)
Bremseassistanse program (EBA)
Bakkeholder program (nedover) (HDC)
Bakkestart assistent
Elektrisk håndbrems (EPB)
Ankerfeste for barnesete
ISOFIX i baksete med toppfeste og nedre ankerfeste for barnesete
Regnsensor
Direkte TPMS (dekktrykkovervåkning)
Kollisjonspute
Kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Sidekollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Kollisjonspute mellom forsetene
Gardin-kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
Deaktivering av kollisjonspute for forsetepassasjer
Assistansesystem
Adaptiv fartsholder (ACC)
Intelligent fjernlyskontroll (IHC)
System for hastighetsassistanse (SAS)
Frontkollisjonsadvarsel (FCW)
Automatisk nødbremsing (AEB)
Køassistanse (TJA)
Trafikkskiltgjenkjenning (TSR)
Kjørefeltassistanse (LKA)
Blindsoneovervåking (BSM)
Bakre trafikkvarsling (RTA)
Filendringsvarsel (LCW)
Filholder assistent (ELK)
Trøtthetsvarsling (DWS)
Multi kollisjons bremsing (MCB)
Dør åpnings varsel (DOW)
Lys
LED kjørelys
LED frontlys
LED baklys
LED tåkelys bak
Skumringssensor
Velkomstlys
Høyt montert bremselys
Parkeringsassistent
Parkeringssensor foran og bak
360-kamera med visning av bilens posisjon
Sikkerhetsbelte
Foran: 3-punkts med strammer og lastbegrenser
Bak: 2 sider 3-punkts med strammer og lastbegrenser
Påminnelse om sikkerhetsbelte foran og bak
Høydejustering for sikkerhetsbelte foran
Takskinne
Spoiler
Regnsensor og beslagfri vindusvisker foran
Bakrutevisker
Tonede vinduer
Mørke vinduer bak
Elektrisk bakluke
Virtuell baklukepedal
Aktiv lukking av grill
Utvendige speil
Oppvarming
Minne
Med retningslys
Elektrisk justering
Automatisk innfelling
Automatisk vinkling av speil ved rygging
Rammefarge
Dørhåndtak
Skjult dørhåndtak
Fjernlåsing av elektriske vinduer
12V uttak
V2L (toveis lading) utlading
Bagasjeromsnett og -krok
Bagasjeromslampe
Sporty pedal i lettmetall
Girspakeknapp
Forkrommede dørhåndtak
Solskjerm med speil og lampe
Frontlys utgangspunktfunksjon
Autodimming bakspeil
Premium dørpanel
LED-leselamper bak
Omgivelseslys
Velkomst lys
Soltak med klembeskyttelse
Panoramasoltak
Klima
Varmepumpe
2-soners klimaanlegg
Vifter bak
Klimaanlegg med luftrensing
Vindusheis
Elektrisk vindusheis
Alle vinduer automatisk opp og ned
Klembeskyttelse på alle vinduer
Ratt
Skinn
4-veis justering
Multifunksjon
Infotainment
Virtuell skjerm 12.3" 12.3"
DAB+
Høyttalere 8 9
Premium lydsystem -
3 mikrofoner
4 USB-portaler
Trådløs telefonlading
Bluetooth
MG iSmart tilkoblingssystem
Fjernkontroll
Talestyring
Værmelding
Trafikknavigasjon i sanntid med predikert rekkevidde
Synkronisering av tur og agenda
Amazon musikkstrømming
Carplay/Android Auto
Sentral flytende berøringsskjerm
Sentrallås
Fjernlås
Nøkkelfri adgang
Start av motor med én knapp
Førersetet kan justeres på 6 måter
Passasjersetet foran kan justeres på 4 måter
Elektrisk justerbart førersete med minne
Elektrisk justerbart passasjersete foran
Førersete med manuell korsryggstøtte
Kartlomme bak forsetene
PU-seter - -
Delvise skinnseter
Forseteoppvarming
Bakseter med sentralt armlene med koppholder
40:60 sammenleggbare bakseter
Ventilasjon i forsetet*
Lettmetallfelg 19"
Dekkreparasjonssett
Hjemmelader Type 2 Mode 2
Type 2 Mode 3 Ladekabel
Prism Blue Metallic lakk Marvel r specs prism blue
Cumulus White Metallic lakk Marvel r specs pearl white
Pebble Black Metallic lakk Marvel r specs pebble black
Beton Grey Metallic lakk Marvel r specs beton grey
Night Watch Grey Metallic lakk Marvel r specs night watch grey
Svart
Grått
Brunt (Alcantara) -

Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.