MG sin historie

MG har vært forut sin tid siden merkevarens opprinnelse som Morris Garages i 1924. MG er nå modernisert, 100% elektrisk og klar for framtiden! Nå får en ny generasjon mulighet til å kjøre en helelektrisk SUV fra det ikoniske bilmerke MG.

image

Miljøvennlig bilkjøring

MG vil tilby et bredt utvalg miljøvennlige og 100% elektriske og drevne biler til det europeiske markedet. MG sine modeller er produsert og designet spesielt for europeernes ønsker og behov.

image

For alle

MG sitt hovedfokus er å tilby smarte, praktiske, trygge og teknologisk avanserte biler.

image

Start din elbilopplevelse med MG!

MG gir deg en teknologisk avansert og miljøvennlig kjøreopplevelse som også er praktisk, trygg og rimelig.

image

Designet i Europa for europeere

MG er tilpasset og designet den europeiske bilisten, og tilbyr holdbare, smarte, funksjonelle og rimelige biler. Bilene er utviklet i MG sitt designstudio i Shanghai i samarbeid med designstudio i London. Modellene produseres i Kina. Bilene er allerede tilgjengelig i flere europeiske markedet.

MG - morsselskap

MG sitt morselskap er SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor er den syvende største bilprodusenten i verden, og var det første bilkonsernet i Kina som oppnådde et årlig salg på over syv millioner enheter. SAIC Motor datterselskaper inkluderer MG (Morris Garages), Roewe og Maxus, men også SAIC Volkswagen, SAIC GM blant annet.

image

Olympique Lyon

Siden juni 2021 er MG Motor også offisiell partner og offisiell billeverandør for Olympique Lyon. Den berømte franske fotballklubben ble grunnlagt i 1899 og spiller i den høyeste divisjonen i landet, Ligue 1. Olympique Lyon spiller i europatoppen. Klubben har siden 2016 spilt kampene sine på Parc Olympique Lyonnais som har plass til 59186 tilskuere.