MG4

Electric

Fra Kr 285.900*

Nå med 2,49% kampanjerente* og 0,- i egenkapital*
Inntil  435 km*
WLTP-rekkevidde
Inntil  35 minutter
Hurtiglading opptil 80% (temperaturavhengig)
Ny MSP-plattform
Bakhjulsdrift
MG Pilot
Intelligent kjøreassistent

*Veil. Kundepris levert Moss gjelder Standard, lokale leveringskostnader kam tilkomme. Priseksempel lån fra Santander Consumer Bank: 2,49% nom./ 4,93% eff, 0 % egenkapital, lånebeløp kr. 290 690,- o/6 år, kostnad kr. 44 158,- totalt kr. 334 848,-. Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 2,49%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,50%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.05.23. Forbruk komb.:16,6-17kWt/100km WLTP. Co2-utslipp er 0g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. 7års garanti eller 150 000km, det som inntreffer først. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

*Veil. Kundepris levert Moss gjelder Standard, lokale leveringskostnader kam tilkomme. Priseksempel lån fra Santander Consumer Bank: 2,49% nom./ 4,93% eff, 0 % egenkapital, lånebeløp kr. 290 690,- o/6 år, kostnad kr. 44 158,- totalt kr. 334 848,-. Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 2,49%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,50%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.05.23. Forbruk komb.:16,6-17kWt/100km WLTP. Co2-utslipp er 0g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. 7års garanti eller 150 000km, det som inntreffer først. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

No patch EURO NCAP 2022

Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde.

Tidsriktig design

MG4 Electric kombinerer et futuristisk utvendig design med et funksjonelt innvendig utseende.

Eksteriørdesign

MG4 Electric sitt unike EV-design skiller seg ut fra mengden. Modellen kombinerer et futuristisk utvendig design med et funksjonelt innvendig utseende.

Resultatet er en urban elbil i kompaktklassen.

Eye catching front face

Skarpe og karakteristiske LED-frontlykter kombinert med stilig blinklys (kommer på Luxury) gir et sportslig uttrykk.

Multi layered rear end

Det futuristiske designet vekker oppmerksomhet. Høymonterte bremselys, dobbelvingede spoiler (kommer på Luxury), LED-baklyssett (kommer på Luxury) og en nedre støtfanger med karbonfibereffekt (kommer på Luxury) skaper et unikt kunstnerisk uttrykk.

Aerodynamic roof

Taklinjen forlenger hele bilen og den bakre spoileren sitter direkte innenfor luftstrømmen som bidrar til å levere maksimal aerodynamikk, energi og smidighet på veien. Tofarget tak med dobbel takvinge kommer kun i Luxury-versjon.

Lyssystem

Skarpe, trekantformede lykter kombinerer en futuristisk og minimalistisk stil med innovativ teknologi.

Front grille

Intelligente lys

Dagsbelysning med 28 lysdioder definerer tydelig bilens design.

I tillegg gir tre sett med nær- og fjernlys på hver side (hver med sine egne distinkte lag) en lysere lykteffekt om natten. Dette, kombinert med vertikale blinklys bestående av 36 LED (kommer på Luxury), gjør lysopplevelsen imponerende.

Powerful rear light set

Kraftig sett med baklys

Bakdre del av bilen er dekorert med kryssformede lys sammen med et langt horisontalt baklys, som består av 172 stk. lysdioder (LED) (kommer på Luxury). Denne kombinasjonen gir et Premium utseende.

Interiørdesign

De enkle og brukervennlige funksjonene gir deg lett tilgang til vår avanserte teknologi.

Frame 32 Instrumentalpanelcrop

Instrumentpanelet er designet for best plassutnyttelse og funksjonalitet. Med materialer av høy kvalitet får du en opplevelse som både er brukervennlig og høyteknologisk.

Frame 32floatingconsolecrop

Den svevende midtkonsollen gir deg mer plass samtidig som den integrerer funksjonalitet på en enkel og effektiv måte.

Frame 32newswitcherwheel

MG4 Electric kommer med seksveis justerbart ratt med varme og intuitive funksjonstaster.

MG 027 STUDIO PR

Frame 28 Drivingexellence

Kjørekomfort

Nye MG4 Electric er den første MG-modellen basert på den nye MSP-plattformen (modulbasert skalerbar plattform). Den intelligente konstruksjonen gir mange fordeler når det gjelder plass, vekt og sikkerhet. Det gir høyere energiutnyttelse og bedre kjøreegenskaper.

Fremdragen ytelse

Bakhjulsdrift og en kraftig motor gir deg det lille ekstra i enhver kjøresituajson.

Frame 14 Rearwheelcroptest8

MG4 Electric har en bakhjulsdrift (RWD) som gir perfekt vektfordeling foran og bak. Bakhjulsdriften danner grunnlaget for håndtering av høy ytelse i kombinasjon med gode kjøreegenskaper. Takket være ekstra trekkraft tilpasset hverdagslige forhold får man presis manøvrering, også i tett bytrafikk.

Template Bigzoom150kwmotor31

Med kombinert 150 kW (kommer på Luxury) og 250 Nm dreiemoment akselererer MG4 Electric fra 0-100 km/t på bare 7,9 sekunder.

Frame 14 Energyrecovery1440p

MG4 Electric har et regenereringssystem (KERS) som inneholder tre nivåer: lett, moderat og tung. Løft foten av gasspedalen og bilen din vil bremse ned, gjenvinne og returnere energi til batteripakken. Dette optimaliserer effektiviteten og kontrollen, og gir deg den ultimate kjøreopplevelsen.

Kjøreglede

Presisjonsstyring for selv de smaleste veier.

Frame 14 DP EPS1440 P

Karosseriet tilbyr en ekstraordinær grad av styrepresisjon, smidighet og fjæringskomfort. Dette sikres av frontfjæringen med svingarm på foraksel, en nøye utformet femleddet bakaksel, i tillegg til en presis koordinering fra alle komponentene.

Frame 14 FRONT1440 P

Rammen under er laget av aluminiumslegering som effektivt reduserer vekten og fører til økt komfort. Jevn vektfordeling foran og bak (50:50), og et lavt tyngdepunkt gjør at bilen håndterer selv de skarpeste svingene.

Rectangle 145drivezoomintest

MG4 Electric (kun Luxury) tilbyr fem forskjellige kjøremoduser. Normal, Eco, Sport, Snow og Custom Mode. Kjøremodusene er laget for en bedre kjøreopplevelse, uansett veiforhold.

Trygg kjøreopplevelse

Avansert bremsesystem fra ContinentalTM sørger for en trygg kjøreopplevelse.

Frame 14 Low Gravity1440p

Helt nytt bremsesystem og bremseskiver utviklet av ContinentalTM, gir MG4 Electric (kommer på Luxury) et sportslig utseende.

Den gir også kortere bremselengde på vått føre - nærmere 19 meter fra 66 km/t til full stans.

Frame 14 Rim1440p

17-tommers (kommer på Luxury) Continental PCC lavmotstandsdekk er med på å gi MG4 Electric en lengre rekkevidde - noe som ikke bare er til fordel for miljøet, men som også reduserer driftskostnadene.

Frame 47 Samesizeroof

Takket være MG4s kraftige karosseristruktur, pålitelige batteribeskyttelsesteknologi og 6 kollisjonsputer, får passasjerene maksimal beskyttelse mot alvorlige skader.

Frame 28 Intelligenttechnology

Intelligent teknologi

Adaptiv Fartsholder, Kø-assistansesystem og andre automatiserte kjørefunksjoner kommer som standard med MG4 Electric Luxury. Den intelligente teknologien sikrer deg trygge kjøreforhold og lar deg
nyte bekvemmeligheten med intelligent teknologi.

Standard for MG4 Electric Luxury

Adaptiv fartsholder, kø-assistansesystem, og andre L2-automatiserte kjørefunksjoner kan hjelpe deg med å stresse ned på trafikkerte veier.

Teknologi

Interiøret er minimalistisk og elegant. Førermiljøet består av et «svevende» digitalt instrumentpanel og infotainmentsystem bak et 2-eikers ratt.

Frame 567 Digitalcluster

Det digitale instrumentpanelet, sammen med en 7" LCD-berøringsskjerm, gir deg all nødvendig informasjon.

Frame 14 Touchscreen1440p

Den flytende berøringsskjermen på 10.25" demper refleksjoner fra solen og forenkler brukeropplevelsen under sterkt sollys.

Frame 26 Applecarplay

Vær tilkoblet på turen med Apple CarPlay eller Android Auto. Få de fleste funksjonene til din telefon rett inn på bilens berøringsskjerm.

Helt nytt
MG iSMART
tilkoblingssystem

Et intelligent nettverkssystem som integrerer bil-, internett- og brukerkommunikasjon (kommer på Luxury). Er du klar til å koble til fremtiden?

Frame 29 M Gi Smart
Mobile features Scanning
Mobile features Find My Car

Før avreise

Med et knappetrykk hjelper MG iSMART-appen deg med raskt å finne kjøretøyet og sjekke at det er trygt å kjøre. I tillegg kan du bruke fjernkontrollen til å forhåndsinnstille klimaanlegget til en behagelig temperatur allerede før du setter deg inn i bilen.

Findyour Vehicle 2021 09 15 132549 fxzc
Finn kjøretøyet ditt

Finn den nøyaktige plasseringen til bilen din.

Bluetooth Key
Bluetooth-nøkkel

Bruk smarttelefonen som en nøkkel og gi andre tilgang til å aktivere Bluetooth-nøkkelen.

Vehicle Status Diagnosis
Diagnose av kjøretøystatus

Du kan enkelt sjekke statusen til bilen din og sørge for at den er trygg før du kjører av gårde.

Icon route planner
Ruteplanlegger (kommer på Luxury)

Planlegg turen på forhånd, og synkroniser ruten i bilen.

FOTA
FOTA-oppgradering (trådløs fastvare)

Du trenger ikke dra til forhandleren – du kan oppgradere systemet hvor som helst og når som helst. Og viktigst av alt, det er gratis.

App Remote Control
Fjernkontroll med app

Slå på klimaanlegget for å forhåndsinnstille en behagelig innetemperatur.

Frame 16 Ontheroad1test

Når du er på vei

Når du planlegger din kjørerute, får du trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktig ankomsttid fra iSMART-appen. Appen vil også sørge for å holde deg oppdatert på populære steder langs den planlagte ruten (kommer på Luxury).

Icon connected navigation
Tilkoblet navigasjon (kommer på Luxury)

Få trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktige beregninger av rute og ankomsttid.

Icon range visualisation and charging point
Full oversikt langs reiseruten (kommer på Luxury)

Aldri mer rekkeviddeangst – kjenn rekkevidden din og få laderinformasjon i sanntid for ruten din.

Frame 16 Ontheroad2

Når du er på vei

Du trenger ikke å bekymre deg for rekkevidden – få oversikt over hvor mye lenger du kan kjøre og informasjon i sanntid om ladere langs ruten din (kommer på Luxury). I tillegg kan du navigere, strømme musikk (kommer på Luxury), ringe og kontrollere kjøretøyet ditt på reisen med håndfri talekontroll.

Amazon Prime
Amazon Prime-musikk

Logg på Amazon Prime-kontoen din for å lytte til de nyeste låtene fra favorittartistene dine.

DAB
DAB+

Når du lagrer favorittstasjonen din, kan MG iSMART minne deg på at du ikke må gå glipp av yndlingsprogrammet ditt.

Hotspot
Hotspot (kommer på Luxury)

Går passasjerene tom for data? Ingen bekymringer, bruk data hotspot fra kjøretøyet og hold kontakten.

Frame 16 Ontheroad3

Når du er på vei

Hold kontakten underveis med Apple CarPlay eller Android Auto – da får du alle funksjonene til smarttelefonen på bilens sentrale berøringsskjerm. Og ikke glem å lagre din favoritt DAB+ radiostasjon i appen – den minner deg på når favorittprogrammet ditt kommer.

Weather Forecast
Værvarsel

Sjekk været for din nåværende posisjon eller dit du er på vei.

Apple Android
Apple CarPlay/Android Auto

Smarttelefontilkobling er enkelt med Apple CarPlay eller Android Auto ombord.

Voice Control
Talekontroll

Få mest mulig ut av håndfrie kontroller for musikk, navigering, telefon og kjøretøykontroll. I Standard-versjonen skjer talekontroll via Apple CarPlay eller Android Auto.

Mobile features Remote Control
Mobile features Charging
Mobile features Homelist

Etter at du har parkert

Har du glemt om du har låst bilen? Ikke noe problem! Du kan både låse opp og låse igjen bilen ved hjelp av iSMART-appen. Du kan også sjekke batterinivået og rekkevidden før neste kjøretur.

Lock
Lås og låse opp bilen

Husker du ikke om du låste bilen? Det er bare å låse eller låse den opp med appen.

Alarm
Alarm

Kjøretøyet sender et pushvarsel hvis det oppstår en unormal status.

Set Scheduled Charging
Angi planlagt lading

Vil du dra nytte av rimeligere strøm om kvelden? Ikke glem å stille inn planlagt lading.

Vehicle Status
Kontroll av kjøretøystatus

Sjekk batterinivået og rekkevidden og vær klar til neste tur.

Frame 28 Electricperfomance

Elektrisk ytelse

MG4 Electric er basert på den intelligente modulbaserte arkitekturen MSP (Modulær Skalerbar Plattform) som sikrer din trygghet gjennom avansert teknologi.

Rekkevidde

Lengre kjøreturer er ingen problem for MG4 Electric. Med en estimert WLTP-rekkevidde på inntil 435 km* og et avansert batteristyringssystem, sikrer dette en stabil og effektiv rekkevidde selv i kalde klima. *Luxury-versjon.

Charging port

DC hurtiglading 3-fase AC-lading

MG4 muliggjør 35-minutters hurtigladingsøkter fra 10% til 80% lading (temperaturavhengig), med en maksimal hastighet på 135 kW. Gjelder kun Luxury-versjon.

En 3-fase AC-lading er tilgjengelig, med full lading over natten.

Front grille

Aktivt ventilasjonsgitter (AGS)

AGS kontrollerer og justerer luftstrømmen for å forbedre kjøretøyets aerodynamikk og termiske ytelse. Under vanlige kjøreforhold er gitterene lukket for å redusere energiforbruket, utvide EV-rekkevidden og forbedre termisk og akustisk komfort. AGS kommer kun med Luxury-versjon.

Batteriytelse

Den innovative nye batteripakken gjør at de liggende battericellene reduserer batteriets høyde til 110 mm. Dette resulterer i mer innvendig plass for både fører og passasjerer.

Frame 43battery zoom in

Fleksibelt ONE PACK-batterisystem

Det ultrakompakte, avanserte ONE PACK-batterisystemet på 64 kWh* er blant de laveste i bransjen med en høyde på kun 110mm. Dette sørger for å utnytte batteriplassen fullt ut samtidig som det forbedrer strømutnyttelsesgraden. *Luxury-versjon.

Frame 48resizebatterytest

Batteriforvarming

Denne funksjonen utstyrer bilen slik at effektiviteten er forbedret i kaldt klima. Når du behøver å lade, forvarmes batteriet aktivt slik at det forbedrer laddeeffektiviteten.

Batterisikkerhet

Det ultrakompakte, avanserte ONE PACK-batteriet har blitt testet etter de strengeste europeiske og internasjonale batteristandardene.

Testet under tøffe vinterforhold for rekkevidde, ladetid og kjøreytelse.

Frame 49resizebatterytest2

Sikkerhet kommer først. Dersom en battericelle mister temperaturkontrollen og det utvikles varme, vil enhver åpen flamme raskt kveles av systemet.

Frame 50resizebatterytest3

MG4 Electric har anslagsvis 1500 til 2000 batteriladesykluser, noe som resulterer i en eksepsjonelt lang batterilevetid. Følg oss på våre sosiale medier eller besøk MG Life-bloggen for tips om hvordan du kan øke batterilevetiden.

Frame 44 Zoom out car Utility test

Nytteverdi

Med praktisk funksjonalitet gir MG4 Electric deg et romslig interiør og flere funksjoner for alle typer reiser.

Romslighet

Med en ren elektrisk arkitekturoppdatering, og lang akselavstand på 2705 mm, er MG4 Electric overraskende romslig.
Hvert familiemedlem har blitt tatt i betraktning slik at du kan få med deg det du behøver for å utføre hverdagens gjøremål.

Frame 14 Cabin1440p1

Eksteriøret kan se kompakt og raffinert ut, men den romslige innvendige plassen vil gi deg en overraskelse. 60:40 sammenleggbare bakseter effektiviserer plassutnyttelsen enda mer.

Frame 14 Interior storage 1440p
Frame 55 Interior storage slider 2
Seat storage 1 Interior storage space slider 3
Frame 55 Interior storage slider 3

Når plass betyr mest kan du benytte deg av de 28 geniale oppbevaringsløsningene - alle designet for å holde eiendelene dine ryddig oppbevart (kommer på Luxury).

Frame 55 Trunk slider 1
Frame 55 Trunk slider 3
Frame 26 Duallayertrunk
Frame 55 Trunk slider 4

MG4 Electric har et romslig bagasjerom på maksimalt 1177 liter (gjelder Standard-versjonen).

Komfort

Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter vil vi sørge for at du føler deg hjemme i MG4 Electric.

Frame 14 Heat pump1

I kaldt klima vil rekkevidden etter å ha ladet MG4 Electric Luxury være betydelig lenger med en varmepumpe. Varmepumpe kommer kun med Luxury-versjon.

Frame 14 Seattest1444ptest
Frame 55 Spacious cabin slider 2

Justerbare setene og rattet til MG4 Electric kan varmes opp når det måtte passe deg. Oppvarmet skinnratt og oppvarmede forseter kommer både i Standard -og Luxury-versjon.

Frame 26airflow1440p

MG4 Electric sin luftrenser vil gi deg ren og frisk luft under hele bilturen.

Funksjonalitet

V 2 l

De ekstra USB-kontaktene og en maksimal effekt på 2200W* er MG4 Electric klar til å lade de fleste eksterne apparater.
*V2L-kabel kan kjøpes som tilbehør.

360 camera

Denne funksjonen tilbyr vidvinkelkamera for enkelt å parkere din MG4 Electric Luxury. Kommer ikke i Standard-versjon.

Frame 14 USB1440p
Frame 55usb slider 2

Med trådløs lader i kupeén kan du lade smarttelefonen eller andre enheter som kan lade trådløst. Gjelder kun Luxury-versjon.

Frame 14 Towingcapacity

Med 500 kg godkjent hengervekt får du med deg det du måtte trenge på turen.

Rectangle 12keyless entry

Nøkkelfri adgang og en trykkløs start for din sikkerhet, trygghet og bekvemmelighet. Trygghet kommer som standard med MG4 Electric.

Standard compare
Standard

MG4 Electric

Fra
kr 285 900*

 • Oppvarmede forseter
 • Oppvarmet skinnratt
 • Adaptiv fartspilot (ACC)
 • Ryggesensorer
 • Apple CarPlay/Android Auto
 • LED frontlykter
 • iSMART Lite 10,25-tommer
 • Batterilading med forvarming
 • 16-tommers aerodynamiske hjul
Luxury compare orange new
Luxury

MG4 Electric

Fra
kr 346 300*

 • Aerodynamisk bakspoiler
 • Varmepumpe
 • Oppvarmede forseter
 • Oppvarmet skinnratt
 • 360 graders kamera
 • Navigasjon i sanntid
 • MG Pilot med BSD / RCTA/ DOW
 • Trådløs lading
 • 6-veis justerbart førersete
 • Batterilading med forvarming
* Veiledende kundepris levert Moss, lokale leveringskostnader kan tilkomme. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

Spesifikasjoner

Utgave Standard Luxury
Dimensjon og vekt
Lengde (mm) 4287 4287
Bredde (mm) 1836 1836
Høyde (mm) 1504 1504
Akselavstand (mm) 2705 2705
Bakkeklaring ubelastet / lastet (mm) 150/117 150/117
Bagasjerom bak (Stående/Nedlagt, L) 363 / 1177 350 / 1165
Egenvekt (kg) 1655 1685
Teknisk tillatt maksimal lastet masse (kg) 2103 2133
Teknisk tillatt lastet masse på hver aksel (kg) Front: 919 / Bak: 1184 Front: 935 / Bak: 1198
Maksimal tilhengervekt (uten bremser, kg) 500 500
Maksimal tilhengervekt (med bremser, kg) 500 500
Elektrisk motor og batteri
Type PMSM PMSM
Maks netto effekt (kW) 125 150
Maks dreiemoment (Nm) 250 250
Brutto batteristørrelse (kWh) 53 64
Innebygd lader maks effekt (6,6 kW) -
Innebygd lader maks effekt (11 kW) -
Maks. DC ladeeffekt (kW) 88 135
DC-ladetid (10~80%) 40 min 35 min
Kombinert ytelse
Maks hastighet (km/t) 160 160
Akselerasjon (s, 0~100 km/t) 7.7 sek 7.9 sek
Elektrisk rekkevidde (km, WLTP) 350** 435**
Energiforbruk (Wh/km) 170 166
Utgave Standard Luxury
Sikkerhet
Auto hold
Elektronisk parkbrems (EPB)
ISOFIX på bakseter
TPMS (dekktrykkovervåkning)
Airbag
Frontkollisjonsputer for sjåfør og passasjer
Sidekollisjonsputer for sjåfør og passasjer
Sidegardinkollisjonsputer
Bryter for kollisjonspute for passasjersiden
MG Pilot
Adaptiv fartsholder (ACC)
Automatisk nødbrems (AEB)
Intelligent fjernlyskontroll (IHC)
System for hastighetsassistanse (SAS)
Køassistanse (TJA)
Ustødig kjørevarsel (UDW)
Filskiftevarsel (LDW)
Filholderassistent (LKA)
Kjørefeltassistent (ELK) -
Filskifterassistent (LCA) -
Blindsonevarsler (BSM) -
Varsel om kryssende trafikk ved rygging (RCTA) -
Kollisjonsvarsel bak (RCW) -
Døråpningsvarsel (DOW) -
Lys
LED DRL
LED frontlykt
Vertikalt designet front LED-blinklys -
Full bredde LED-baklys med dekorasjonslys -
Tåkelykt bak
Automatisk lyssensor
Høyt montert bremselys
Parkeringshjelp
Parkeringssensor bak
360-kamera med gjennomsiktig chassisvisning -
Sikkerhetsbelte
Front: 3-punkts med strammer og lastebegrenser
Bak: 3-punkts med strammer og lastbegrenser
Sikkerhetsbeltepåminnelse foran og bak
Utgave Standard Luxury
Bekvemmelighet
V2L**
12V uttak foran**
Bagasjeromslampe
Solskjerm -
Solskjerm med speil -
Automatisk anti-blendende innvendig speil -
Klima
Varmepumpe - -
Automatisk styring av aircondition
Elektriske vinduer
Førervindu automatisk opp og ned -
Automatisk vindusåpnere på alle vinduer -
Anti-klemme på alle vinduer -
Ratt
Mikrofiber lær -
Oppvarmet ratt
4-veis justerbart multifunksjonelt ratt
Infotainment
7 tommer virtuelt instrumentpanel
DAB+
6 høyttalere -
4 høyttalere -
2 mikrofoner -
1 mikrofon -
3 USB porter (Foran: 1x USB A + 1x USB C / Bak: 1x USB A)
Trådløs mobiltelefonlader -
Bluetooth
MG iSMART
iSMART Lite 10.25 tommer -
Fjernkontroll
Apple Carplay/Android Auto
iSMART 10.25 tommer -
Talekontroll -
Trafikkinformasjon i sanntid -
Navigasjon -
Wifi Hotspot -
Tilgang og start
Fjernlås
Nøkkelfri adgang
Automatisk start (kjøretøyet starter ved å trykke på bremsepedalen)
Utgave Standard Luxury
Førersete 6-veis justerbart
Førerside elektrisk justerbart sete -
Passasjersete foran 4-veis justerbart
Kartlomme bak forsetene -
PU + stoffseter -
Stoffseter (svart) -
Oppvarmede forseter -
40:60 sammenleggbare bakseter
Utgave Standard Luxury
Høyt montert tvillingspoiler -
Integrert frontvisker
Tonede ruter
Mørke bakruter -
Aktiv gitterlukker -
Utvendig speil
Manuelt innklappbare speil + oppvarming -
Automatisk innklappbare speil + oppvarming -
Utgave Standard Luxury
215/50 R17 -
205/60 R16 -
Aluminiumsfelg 17" med tofarget hjulkapsel -
Stålfelg 16" med svart hjulkapsel -
Dekkreparasjonssett
Utgave Standard Luxury
Pebble Black pebble-black
Diamond Red diamond-red
Medal Silver medal-silver
Dover White dover-white
Brighton Blue brighton-blue
Fizzy Orange fizzy-orange
Andes Grey andes-grey
Utgave Standard Luxury
Svart interiør
Stoffseter (svart) -
Dobbelfarget interiør (Grå/Hvit) -

*Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Den endelige versjonen er underlagt godkjenningstall. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil. **V2L-kabel kan kjøpes som tilbehør